Tuesday, October 1, 2024
Home » ΑΕΚ: Εξετάσεις σοβαρότητας και προόδου

ΑΕΚ: Εξετάσεις σοβαρότητας και προόδου

0 comments

Η ΑΕΚ περνά σε σειρά παιχνιδιών μέσω των οποίων θα χρειαστεί να αποδείξει δύο διαφορετικά στοιχεία. Αρχικά στο νοκ άουτ ματς κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ακρίτα Χλώρκας θα χρειαστεί σοβαρότητα για να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, περνώντας στους «16» του κυπέλλου.

Μετά, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα, θα περάσει από τεστ δυνατοτήτων, καθώς ακολουθούν τέσσερις αγωνιστικές με δυνατούς αντιπάλους. Επίδοξους πρωταθλητές ή ευρωπαίους.

Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα της Λάρνακας θα επισκεφτεί το ΓΣΠ για να αναμετρηθεί με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ. Στη συνέχεια θα αγωνιστεί κατά σειρά με Ανόρθωση (20/10, «Αρένα»), ΑΕΛ (27/10, Στάδιο «Αλφαμέγα») και Άρη (3/11, «Αρένα»).

Τα ονόματα των αντίπαλών της μαρτυρούν τον βαθμό δυσκολίας που περιλαμβάνουν οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στον ποδοσφαιρικό μαραθώνιο. Παιχνίδια που καταρχάς θα δείξουν και πάλι το επίπεδο προόδου της, σε θέματα επίθεσης, άμυνας και σταθερότητας ή διάρκειας στην απόδοση. Έπειτα ενδεχόμενη καλή σοδειά πιθανόν να τη φέρει κοντά στην κορυφή, ενώ σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, είτε κόντρα στον Ακρίτα είτε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, είναι πιθανή η επιστροφή του Ρομπέρζ. Τέλος απομένει η απόφαση του Μπεργκ για το ματς που θα χάσει ο «κιτρινισμένος» Καμπέρα (με ΑΠΟΕΛ ή με Ανόρθωση).

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise