Saturday, October 12, 2024
Home » ΑΕΚ: «Εξαφάνισε» τον Εντονγκαλά ο Γκαρσία, πιστώθηκε ασίστ

ΑΕΚ: «Εξαφάνισε» τον Εντονγκαλά ο Γκαρσία, πιστώθηκε ασίστ

0 comments

Την περασμένη Κυριακή στο ΓΣΠ, μάλλον θα χαμογελούσε ο Τσάβι Ρόκα, βλέποντας τον Άνχελ Γκαρσία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (1-0). Ο Μαδριλένος αριστερός μπακ της ΑΕΚ είχε σπουδαία απόδοση, «εξαφάνισε» τον Ντιεμερσί Εντονγκαλά και σέρβιρε την ασίστ στον Ιμάντ Φαράζ, ο οποίος έκρινε το ντέρμπι.

Βλέπετε ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής, ο οποίος δέχτηκε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή την περασμένη σεζόν και μάλιστα, πολύ πριν από το τέλος της. Είπε το «ναι» και στις 20 του περασμένου Μαΐου ήρθε η ανακοίνωση, για συνεργασία έως τον Ιούνιο του 2026.

Έχοντας συμπληρώσει τρεις σεζόν στους κιτρινοπράσινους, ο Γκαρσία αποτελεί έναν από τους σταθερότερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, προσδίδοντας σιγουριά στο αριστερό άκρο. Το πάθος του δε, ξεχειλίζει. Αυτά προφανώς είδε ο Ρόκα και φρόντισε να τον «κλειδώσει».

«Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη, με το ίδιο πάθος και δέσμευση που έχω δείξει έως τώρα», δήλωσε με την ανανέωση του συμβολαίου. Από τα λόγια στις πράξεις…

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More