Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΕΚ: Δώδεκα πλην μία προσθήκη – Η προσοχή στους «κομμένους»

ΑΕΚ: Δώδεκα πλην μία προσθήκη – Η προσοχή στους «κομμένους»

0 comments

Στις πλείστες ομάδες της Α’ Κατηγορίας υπάρχει εγρήγορση για τη δευτεριάτικη εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου, στην ΑΕΚ όμως λέγεται πως «δεν κινείται φύλλο». «Δεν είμαστε απόλυτοι, αλλά θεωρούμε ότι δεν θα υπάρξει άλλη μετεγγραφή», δήλωσε προ ημερών ο εκπρόσωπος Τύπου του συλλόγου της Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου (πάντως στην Ελλάδα γράφτηκε σχετικά με ενδιαφέρον για τον Πάολο Φεράντες της ΑΕΚ Αθηνών)

Οι κιτρινοπράσινοι προχώρησαν σε 12 προσθήκες κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο: Γκόντσγουιλ Εκπολο, Μάριος Δημητρίου, Τζίμι Σουάρεθ, Έντσο Καμπρέρα, Μάρκους Ροντέν, Γέρσον Τσακόν, Χόρχε Μιραμόν, Ζέρεμι Ναλί, Κάρολ Ανγκλιέσκι, Γιώργος Αθανασιάδης, Αϊτόρ και Ζλάταν Αλομέροβιτς.

Ο τελευταίος, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ενημερώθηκε από τον Τσάβι Ρόκα (φωτό) πως δεν υπολογίζεται, αλλά παραμένει στις προπονήσεις ώσπου να βρει ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Φακούντο Σάντσες. Για την ώρα δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα για ενδιαφερόμενο σύλλογο, αλλά οι Λαρνακείς ελπίζουν πως είναι κάτι που θα συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο τρίτος της «παρέας» είναι ο Κλερισμάριο Σάντος, ο οποίος όμως βρίσκεται εκτός Κύπρου έχοντας επαφές για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More