Sunday, October 6, 2024
Home » ΑΕΚ: Για τη μικρή ρεβάνς, μα πρωτίστως για τα βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη

ΑΕΚ: Για τη μικρή ρεβάνς, μα πρωτίστως για τα βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη

0 comments

Η ΑΕΚ επιστρέφει απόψε στον… τόπο του εγκλήματος. Στο ΓΣΠ, όπου πριν από μερικούς μήνες έχασε το πρωτάθλημα στον «τελικό» με τον ΑΠΟΕΛ, θα κληθεί να τον αντιμετωπίσει ξανά. Με στόχο να πάρει μία μικρή ρεβάνς, έστω, μα πρωτίστως να δώσει συνέχεια στη νικηφόρο πορεία της, μετά το 3-1 εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας.

Ενδεχόμενο που θα τη φέρει για πρώτη φορά σε δύο σερί τρίποντα, μα και θα συμβάλει ώστε να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση της. Συν φυσικά τα ψυχολογικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει πιθανή επιτυχία στο σπίτι του μεγάλου βραδινού αντίπαλού της.

Πάντως στο τρέχον πρωτάθλημα τα πάει καλύτερα εκτός έδρας, αφού και οι δύο νίκες της ήρθαν μακριά από την «Αρένα» (η πρώτη ήταν το 2-1 εις βάρος του Απόλλωνα στη Λεμεσό). Ωστόσο μαντέψτε πού ήταν η μοναδική ήττα της ως φιλοξενούμενη… Ναι, στο ΓΣΠ, όπου έχασε με 0-1 από την Ομόνοια.

Σε εκείνο το παιχνίδι πάντως είχε την καλύτερη εμφάνισή της, αλλά της έλειψε η ουσία. Απόψε θα προσπαθήσει να επαναλάβει ανάλογη απόδοση με τη διαφορά πως θέλει να είναι αποτελεσματική, για να αυξήσει τις πιθανότητες να πάρει τους τρεις βαθμούς. Επιπλέον οι κιτρινοπράσινοι θα επιδιώξουν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα. Κάτι που αν επιτευχθεί εννοείται πως θα είναι βοηθητικό για την επίτευξη του σπουδαίου «διπλού».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More