Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Απογοήτευση και… λαϊκά δικαστήρια

ΑΕΚ: Απογοήτευση και… λαϊκά δικαστήρια

0 comments

Η απογοητευτική πορεία της ΑΕΚστο Κόνφερενς Λιγκ, άφησε τους οπαδούς της με πικρή γεύση. Η ήττα με 0-3 στην Ουγγαρία από την Πακς προοιώνιζε ήδη τη δύσκολη κατάσταση, αλλά η απογοήτευση κορυφώθηκε στον χθεσινό επαναληπτικό αγώνα, όπου η ομάδα της Λάρνακας υπέστη δεύτερη ήττα με 0-2 στην έδρα της, αποχαιρετώντας την Ευρώπη με τον πιο απογοητευτικό τρόπο.

Η ευθύνη βαραίνει πολλούς. Ο προπονητής Φεράντο δεν κατάφερε να προετοιμάσει επαρκώς το σύνολο και οι τακτικές του αποδείχθηκαν ανεπαρκείς. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να επιβληθεί σε έναν αντίπαλο που σε καμία περίπτωση δεν αποτελούσε φόβητρο.

Οι Λαρνακείς ξεκίνησαν τον αγώνα με ενθουσιασμό, αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε γρήγορα με το γκολ του Χάρατσι από εκτέλεση φάουλ στο 19ο λεπτό. Η μη απόδοση ξεκάθαρου πέναλτι στο 34ο λεπτό (Καμπρέρα) και το δεύτερο γκολ του Τοθ στο 42ο λεπτό έδωσαν τη χαριστική βολή στην ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι δημιουργήθηκαν ευκαιρίες, η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι περίπου 3.500 οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες στο τέλος του αγώνα, ενώ αρκετοί αγανακτισμένοι μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια, στήνοντας… λαϊκά δικαστήρια. Ο στόχος της τέταρτης συμμετοχής σε ευρωπαϊκό όμιλο χάθηκε με το «καλημέρα» και οι κιτρινοπράσινοι καλούνται να ανασυγκροτηθούν άμεσα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More