Wednesday, October 16, 2024
Home » Αγγλία: Συμφωνία με τον Τούχελ για την τεχνική ηγεσία!

Αγγλία: Συμφωνία με τον Τούχελ για την τεχνική ηγεσία!

0 comments

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Αγγλία μετά το έπος της Εθνικής Ελλάδας στο «Wembley»! Ο βρετανικός Τύπος βομβάρδισε στην κριτική τον Λι Κάρσλεϊ και τους ποδοσφαιριστές του, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Τριών Λιονταριών πρακτικά να πετάει πετσέτα και να παραδέχεται πως ένας τέτοιος πάγκος αξίζει έναν προπονητή παγκόσμιας κλάσης!

Η FA από την πλευρά της φαίνεται πως άκουσε τη… συμβουλή του Κάρσλεϊ και έδωσε τα χέρια με τον Τόμας Τούχελ! Σύμφωνα με τους «Times» υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας.

Όπως είχαν αποκαλύψει γερμανικά δημοσιεύματα ο Τούχελ διατηρούσε γόνιμες επαφές με τους ιθύνοντες της Αγγλικής Ομοσπονδίας και οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν τάχιστα ώστε να επιτευχθεί το deal.

Κάπως έτσι ο Γερμανός ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους μετά το διαζύγιο το καλοκαίρι με τη Μπάγερν Μονάχου κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάθεται στον πάγκο της Αγγλίας για τη ρεβάνς απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επί ελληνικού – αυτή τη φορά – εδάφους.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More