Sunday, October 20, 2024
Home » Έχασε τον Σαλιμπά και «λύγισε» για πρώτη φορά η Άρσεναλ

Έχασε τον Σαλιμπά και «λύγισε» για πρώτη φορά η Άρσεναλ

0 comments

Η 8η αγωνιστική της φετινής Premier League έφερε και το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα σε όλες τις διοργανώσεις για τους Λονδρέζους.

Ο Σαλιμπά στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης γκρέμισε τον Εβανίλσον προτού εκείνος φύγει σε τετ-α-τετ με τον Ράγια κι αυτό έφερε την αποβολή, έπειτα και από το τσεκάρισμα της φάσης στο On-field review, αφού αρχικά ο ρέφερι είχε δείξει κίτρινη…

Οι «cherries» του Άντονι Ιραόλα επιχείρησαν να πιέσουν και να κυνηγήσουν τη νίκη εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική ισορροπία και τελικά πέτυχαν το στόχο τους. Αν και στο 68ο λεπτό ανησύχησαν με τη φοβερή χαμένη ευκαιρία του Μαρτινέλι που ανενόχλητος πλάσαρε, αλλά νικήθηκε από τον Κέπα.

Στο 70’, λοιπόν, ο Κρίστι με το αριστερό έπειτα από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ άφησε εμβρόντητο τον Ράγια για το 1-0, ενώ, στο 78’, ο Ισπανός πορτιέρε ανέτρεψε κι εκείνος τον Εβανίλσον, με τον Κλάιφερτ να εκτελεί εύστοχα από την άσπρη βούλα για το 2-0.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More