Monday, September 30, 2024
Home » Έφυγε με το «τρίποντο» από ματς-ροντέο στη Λαμία ο Πανσερραϊκός!

Έφυγε με το «τρίποντο» από ματς-ροντέο στη Λαμία ο Πανσερραϊκός!

0 comments

Απέδρασε με το «διπλό» απ’ τη Λαμία ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» πέρασαν με 2-1 απ’ το ΔΑΚ στην αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και πανηγύρισαν το πρώτο τους «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Το ματς ήταν επεισοδιακό, με τους φιλοξενούμενους να «φωνάζουν» για την ακύρωση του γκολ του Μπετανκόρ στο 13’ για offside. Δέκα λεπτά μετά ήταν η σειρά των γηπεδούχων να παραπονεθούν για την απευθείας αποβολή του Βλαχομήτρου έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Το σκορ άνοιξε στο 36ο λεπτό ο Δεληγιαννίδης με οβίδα. Στο 60’ οι φωνές ακούστηκαν και πάλι απ’ την πλευρά του Πανσερραϊκού λόγω αποβολής του Πετρούτσι με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο, τρία λεπτά μετά ο Μπετανκόρ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Φεράντο που πλησίασε στην πρώτη τη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Η Λαμία μπήκε ξανά στο κόλπο στο 67’, με τον Ρινγκ να στέκεται τυχερός, αφού το σουτ του κόντραρε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με τον Ντάβιντσον να χρεώνεται με αυτογκόλ.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise