Tuesday, September 17, 2024
Home » Έστειλε τερματισμό συμβολαίου ο Ουαγκέ, διαφωνεί η Ανόρθωση

Έστειλε τερματισμό συμβολαίου ο Ουαγκέ, διαφωνεί η Ανόρθωση

0 comments

Το ραγισμένο γυαλί ανάμεσα σε Ανόρθωση και Μούσα Ουαγκέ έγινε θρύψαλα. Ο Σενεγαλέζος ακραίος αμυντικός προχώρησε σε μονομερή τερματισμό συμβολαίου, επικαλούμενος καθυστερημένες οφειλές.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου θεωρούν παράτυπη την κίνηση από πλευράς ποδοσφαιριστή. Σημειώνουν πως, παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, έχουν καταβάλει στον Ουαγκέ το μεγαλύτερος μέρος των δεδουλευμένων του στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα. Επομένως, δεν είχε το δικαίωμα να προχωρήσει σε μονομερή διακοπή συμβολαίου.

Η συνεργασία της Ανόρθωσης με τον Ουαγκέ έχει ισχύ μέχρι το 2026. Ο 25χρονος μπακ έχει διαμηνύσει στην πλευρά της «Μεγάλης Κυρίας» ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου, με τους κυανόλευκους να ενημερώνουν την πλευρά του ποδοσφαιριστή να φέρει πρόταση για πώληση σε άλλη ομάδα.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε, με τον Ουαγκέ να προχωρεί σε μονομερή διακοπή συμβολαίου. Από πλευράς Ανόρθωσης είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν νομικά τα συμφέροντα του Συλλόγου και αξιώνουν χρήματα για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More