Friday, September 20, 2024
Home » Έντερσον: «Η απόφαση πάρθηκε, παραμένω στη Σίτι και φέτος»

Έντερσον: «Η απόφαση πάρθηκε, παραμένω στη Σίτι και φέτος»

0 comments

Μόλις λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Community Shield από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Έντερσον με δήλωσή του έβαλε τέλος στα όποια δημοσιεύματα είχαν κάνει την εμφάνισή τους σχετικά με το μέλλον του μακριά από τους Πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που ξεκίνησε βασικός στον τελικό και απέκρουσε στη διαδικασία των πέναλτι την εκτέλεση του Τζέιντον Σάντσο, ξεκαθάρισε πως η επόμενη μέρα θα τον βρει με τη φανέλα της Σίτι, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν. Όλα αυτά, παρά τα δημοσιεύματα και τις… σειρήνες από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του.

«Η απόφαση έχει παρθεί. Θα μείνω στη Σίτι αυτή τη σεζόν. Μίλησα με τον Πεπ και αυτό ήταν καθοριστικό. Χαίρομαι που παραμένω, είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην κατάκτηση περισσότερων τίτλων. Μίλησα ακόμη με τη διοίκηση, τους διευθυντές, τους συμπαίκτες και θα μείνω», είναι τα λόγια του Έντερσον.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More