Monday, September 16, 2024
Home » Ένα τσουβάλι ευκαιρίες σε 45′ με μοιραίο τον Στεπίνσκι

Ένα τσουβάλι ευκαιρίες σε 45′ με μοιραίο τον Στεπίνσκι

0 comments

Πυροβόλησε τη Φέχερβαρ, μα δεν την εκτέλεσε η Ομόνοια στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο ΓΣΠ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν το σαρανταπεντάλεπτο με 10 (!) τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι τρεις στον στόχο, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μάριους Στεπίνσκι στο 39’.

Ο Πολωνός ήταν ο μοιραίος για το «τριφύλλι» στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο έχασε πέντε κλασσικές ευκαιρίες. Κι αν στη φάση του δοκαριού ο φορ της Ομόνοιας φάνηκε άτυχος, σε άλλες τρεις φάσεις τουλάχιστον δεν βρήκε στόχο μετά από σέντρες ακριβείας των Σεμέδο στο 8’, Χαμάς στο 34΄και Ντιουνκού στο 44’. Από τα πόδια του Σενεγαλέζου δεξιού μπακ άρχισε η φάση της μεγαλύτερης ευκαιρίας του ημιχρόνου με το δοκάρι. Σπουδαία ευκαιρία έχασε η Ομόνοια στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον τερματοφύλακα Τοθ να αποκρούει το σουτ του Σεμέδο εντός περιοχής.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More