Friday, September 20, 2024
Home » Ένατος στον κόσμο ο Τραΐκοβιτς, εκτός τελικού παρά την υπερπροσπάθεια

Ένατος στον κόσμο ο Τραΐκοβιτς, εκτός τελικού παρά την υπερπροσπάθεια

0 comments

Την καλύτερή του φετινή εμφάνιση έκανε ο Μίλαν Τραΐκοβιτς, τρέχοντας για τρίτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά Ολυμπιακών Αγώνων, στα 110μ. με εμπόδια.

Ο μάγκας πρωταθλητής μας πραγματοποίησε άλλη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο υψηλότερο επίπεδο, τερματίζοντας στην 3η θέση της τρίτης ημιτελικής σειράς σε 13.32 (+0,6 μ/δ), η οποία -δυστυχώς- δεν του επέτρεψε να βρεθεί για δεύτερη φορά σε έναν τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, όπως έκανε το 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου αναδείχθηκε 7ος Ολυμπιονίκης.

Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη κατέλαβε συνολικά την 9η θέση στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, μαζί με τον Ιάπωνα Σιουνσούκε Ινζουμίγια, και έμεινε για μία θέση εκτός τελικού… Κρίμα! Την 8η θέση, με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο από αυτούς που δεν πέρασαν απευθείας, εξασφάλισε ο επίσης Ιάπωνας Ρασίντ Μουρατάκε με 13.26.

Έτσι, ολοκληρώθηκε μία εβδομάδα γεμάτη έντονα συναισθήματα για τον Μίλαν Τράικοβιτς, ο οποίος την 1η Αυγούστου υποδέχθηκε από κοντά την κορούλα του Αμαρυλλίς, της οποίας ανέφερε και πάλι το όνομα πριν από την εκκίνηση… Στις 2 Αυγούστου επέστρεψε και πάλι στο Παρίσι, και έκανε δύο καταπληκτικές κούρσες στα 110μ. με εμπόδια, χάνοντας για λίγο την πρόκριση για τον τελικό. Στα σίγουρα, με τα ελάχιστα που καταλαβαίνει αυτήν τη στιγμή η Αμαρυλλίς, θα είναι πολύ περήφανη για τον πατέρα της, όπως και η σύζυγός του Νίκη. Για τον σημαιοφόρο μας, σε δεύτερους σερί Ολυμπιακούς Αγώνες, πλησιάζει η ώρα για να απολαύσει την πατρότητά του, με την επιστροφή του στη Λεμεσό.

Να θυμίσουμε ότι για τον Αντώνη Γιαννουλάκη είναι οι 6οι συνεχόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες, έχοντας οδηγήσει στα ημιτελικά: την Άντρη Σιάλου το 2004 (400μ. εμπόδια), την Ελένη Αρτυματά το 2012 (200μ.) και 2021 (400μ.) και τον Μίλαν Τράικοβιτς στον ιστορικό τελικό του 2016 και τον σημερινό ημιτελικό στο 2024.

Enatos Ston Kosmo O Traikovits Ektos Telikou Para Tin Yperprospatheia (1)Enatos Ston Kosmo O Traikovits Ektos Telikou Para Tin Yperprospatheia (2)Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More