Friday, September 20, 2024
Home » Άρης: Σε πολύ καλό δρόμο

Άρης: Σε πολύ καλό δρόμο

0 comments

Ο Άρηςφανέρωσε αξιόλογη παρουσία στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η ομάδα της Λεμεσού ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις με νίκη με 4-2 επί της Χάντερσφιλντ Τάουν στις 22 Ιουλίου, αναδεικνύοντας την επιθετική της δύναμη και κυρίως, την ικανότητά της να σκοράρει. Στις 25 Ιουλίου, αντιμετώπισε το Αμβούργο, με το οποίο έμεινε στο 0-0, δείχνοντας καλή αμυντική λειτουργία.

Στη συνέχεια, ο Άρης γνώρισε δύο ήττες: με 1-0 από την Ουντινέζε στις 31 Ιουλίου και με 2-1 από τη Χαϊντενχάιμ στις 3 Αυγούστου. Παρά τις ήττες, η ομάδα του Σπιλέφσκι έδειξε ανταγωνιστικότητα και προσπάθησε να ανταποκριθεί στις υψηλές ομολογουμένως απαιτήσεις των αγώνων.

Το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει σημαντικό τεστ για τον Άρη, επιτρέποντας στην ομάδα να αξιολογήσει την πρόοδό της και να κάνει τις τελευταίες διορθώσεις πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More