Thursday, September 19, 2024
Home » Άρης: Περιμένει Ρέιντζερς και Κρουζέιρο για τον Σιφουέντες

Άρης: Περιμένει Ρέιντζερς και Κρουζέιρο για τον Σιφουέντες

0 comments

Το πλάνο των ριζικών εκκαθαρίσεων στην Κρουζέιρο είναι από τα βασικά θέματα ενασχόλησης των media στη Βραζιλία καθώς συνολικά αναφέρονται τα ονόματα δώδεκα παικτών οι οποίοι θα αποτελέσουν παρελθόν με απώτερο σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων με στόχο την… αγωνιστική αναδόμηση της ομάδας. Προφανώς μέσα σε αυτά είναι και του Χοσέ Σιφουέντες με τον οποίον ο Άρης έχει συμφωνήσει, όπως ασφαλώς και με τη Ρέιντζερς η οποία έχε τα δικαιώματά του. Το πλαίσιο της συμφωνίας περιλαμβάνει τον ετήσιο δανεισμό του ποδοσφαιριστή αλλά και την υποχρεωτική ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των media της Βραζιλίας, ο 26χρονος μέσος από το Εκουαδόρ παραμένει στη Βραζιλία αλλά δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα δίχως να αντιμετωπίζει πρόβλημα αλλά γιατί είναι ζήτημα χρόνου η αποχώρησή του από την Κρουζέιρο για λογαριασμό του Άρη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει να κάνει με τη συζήτηση μεταξύ της Ρέιντζερς με τη βραζιλιάνικη ομάδα και οι οποίες σχετίζονται με την απόφαση πρόωρης διακοπής του δανεισμού του ποδοσφαιριστή.

Στον Άρη περιμένουν την ολοκλήρωση των επαφών και κυρίως την άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και τουλάχιστον να είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου σ’ ένα από τα φιλικά παιχνίδια που θα προηγηθούν της έναρξης του Πρωταθλήματος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More