Sunday, October 6, 2024
Home » Άρης: Ο Σπιλέφσκι αποφασίζει για τον Κοκόριν

Άρης: Ο Σπιλέφσκι αποφασίζει για τον Κοκόριν

0 comments

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, χαρακτήρισε τις Πάφος FC και Ομόνοια ως τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Άρηςαντιμετώπισε την πρώτη την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας (1-1), ενώ τη δεύτερη ετοιμάζεται να τη φιλοξενήσει αύριο.

Αυτή τη φορά, όμως, παίζοντας στην έδρα του, θέλει μόνο τη νίκη. Παρόλο που είναι δύσκολο το ματς και κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό, ο Άρης θα θελήσει να πιάσει απόδοση που θα τον οδηγήσει στην επιτυχία τερματίζοντας το μίνι σερί των ισοπαλιών.

Στη νέα δύσκολη προσπάθεια, ο Σπιλέφσκι θα έχει διαθέσιμος και τον Κοκόριν. «Πιθανολογώ ότι θα είναι στην αποστολή, νομίζω πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Απ’ εκεί και πέρα έχει να κάνει με το πως θα θελήσει να τον αξιοποιήσει ο προπονητής», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας.

Ο Ρώσος, με τις ικανότητες και την προσωπικότητά του, αποτελεί σημαντική επιλογή για τον Άρη, ακόμη και προερχόμενος από τον πάγκο. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και εκτός απροόπτου ο Άρης θα παρουσιαστεί κομπλέ απέναντι στην Ομόνοια. Περίπου 1.500 φίλοι της ομάδας θα στηρίξουν την προσπάθειά της για να φθάσει στην επιτυχία.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More