Wednesday, October 23, 2024
Home » Άρης: Ο απαιτητικός κύριος Σπιλέφσκι

Άρης: Ο απαιτητικός κύριος Σπιλέφσκι

0 comments

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Εθνικού, όμως ο Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο.

Το έδειξε και το είπε. «Νιώθω λες και χάσαμε. Η υπεροψία μας, μας πλήγωσε. Δεν θα δεχθώ ξανά τέτοια λάθη», είπε χαρακτηριστικά μετά το ματς στο Δασάκι. Πάντα απαιτητικός ο Λευκορώσος τεχνικός. Δεν δίστασε να κάνει δημόσια αναφορά. Ήχησε καμπανάκι στους παίκτες του, ώστε να μην επαναληφθεί ο εφησυχασμός που έδειξε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να μειώσει ο αντίπαλος και να τον αγχώσει ως ένα βαθμό.

Το σημαντικό, πάντως, για τον Άρη είναι ότι πήρε άλλη μια νίκη, στην προσπάθειά του να χτίσει νικηφόρο σερί και παράλληλα διατήρησε το αήττητό του (πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες). Δείχνει σταθερότητα στα αποτελέσματα, είναι στο -2 από την κορυφή και στους +3 βαθμούς σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο. Στα θετικά η επάνοδος του Κοκόριν, που αγωνίστηκε ως αλλαγή. Στον Άρη σκέφτονται, πλέον, το επόμενο παιχνίδι, που είναι με τη Νέα Σαλαμίνα στο Στάδιο «Αλφαμέγα» το προσεχές Σάββατο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More