Thursday, September 19, 2024
Home » Άρης – Ομόνοια 29Μ 1-0: «Χρυσοκέφαλος» Κβιλιτάια έδωσε τη λύση (vid)

Άρης – Ομόνοια 29Μ 1-0: «Χρυσοκέφαλος» Κβιλιτάια έδωσε τη λύση (vid)

0 comments

Το πρώτο γκολ της μεγάλης καλοκαιρινής μετεγγραφής του Άρηαποδείχτηκε αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη με 1-0 εις βάρος της Ομόνοιας 29Μ και να κάνει το 2 στα 2 μετά τη νίκη στην πρεμιέρα (3-1 την Καρμιώτισσα). Ο Κβιλιτάια έδωσε τη λύση με κεφαλιά στο 77’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Στρούσκι και λύτρωσε τη νέα του ομάδα.

Από την πλευρά τους, οι νεοφώτιστοι παρουσιάστηκαν μεν βελτιωμένοι ανασταλτικά σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ (2-4), ωστόσο γνώρισαν δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο Άρης είχε την κατοχή, είχε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες, είχε όμως και έλλειψη καθαρού μυαλού στην αντίπαλη περιοχή κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (σουτ των Νίκολιτς 14’, 21’, Μαγιαμπέλα 33’, Κορέια). Από την πλευρά της, η Ομόνοια 29Μ βρήκε διαδρόμους σε αντεπιθέσεις, ωστόσο δεν αξιοποίησε τις προϋποθέσεις της είτε λόγω κακής τελικής πάσας είτε στην πιο επικίνδυνη στιγμή της εξαιτίας κακού κοντρόλ (Πικής 10’).

Ίδια περίπου η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης πίεζε για το προβάδισμα, δυσκολευόταν πολύ όμως στην αντίπαλη περιοχή και όσο κυλούσε ο χρόνος αυξανόταν η πίεση και το άγχος. Τελικά τη λύση έδωσε μία στατική φάση. Ο Κβιλιτάια, ο οποίος μπήκε στο 34’ αντί του -αποχωρήσαντα λόγω τραυματισμού- Κακόριν, νίκησε στον αέρα τους αντίπαλους αμυντικούς μετά από εκτέλεση κόρνερ και χάρισε τη νίκη στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Άλβες, Γιαγκό (76′ Μποακιτέ), Γκόλντσον, Ουρόσεβιτς, Κορέια, Νίκολιτς (76′ Σαρφό), Στρούσκι, Μαγιαμπέλα (60′ Σεμέδο), Μπένγκτσον, Κακόριν (34′ Κβιλιτάια), Σαβό (60′ Γκομίς).

Ομόνοια 29Μ (Γιώργος Πετράκης): Στρέζος, Ντεσλάντς, Ανδρέου (81′ Ποντικός), Γκαρσία, Πική (67′ Ράμος), Φιάκας (81′ Αρτεμίου), Ψάλτης (81′ Παύλου), Γουήλερ, Καρπ, Ρ. Φερνάντες, Τρούγιτς.

Σκόρερ: Κβιλιτάια 77′ / –

Κίτρινες: Στρούσκι, Μπένγκτσον, Γκομίς / Ρ. Φερνάντες, Ντεσλάντς, Φιάκας, Γουίλερ, Γκαρσία

Αποβολές: – / –

Στάδιο: Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

Β’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης

4ος: Κώστα Ροβέρτος

VAR: Αντωνίου Μάριος

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

  • ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

5′ Γρήγορος ρυθμός, η μπάλα ανεβοκατεβαίνει, με τον Άρη να θέλει να επιβληθεί και την Ομόνοια 29Μ να προσπαθεί να αξιοποιήσει τον κενό χώρο.

10′ O Φερνάντες έδωσε πολύ καλή πάσα στον Πική, αυτός δεν κοντρόλαρε σωστά εντός περιοχής και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Άλβες.

14′ Ο Μαγιαμπέλα έστρωσε στον Νίκολιτς, ο οποίος έκανε πολύ κακό σουτ από το ύψος της περιοχής.

21′ Εκτός περοχής σουτ του Νίκολιτς, κόντρα και κόρνερ.

33′ Μετά από σέντρα, η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ντεσλάντς, πήρε ύψος και στο κατέβασμά της σούταρε ο Μαγιαμπέλα, στέλνοντας τη λίγο πάνω από την εστία.

38′ Σουτ του νεοεισελθόντα Κβιλιτάια, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γκαρσία. Η φάση εξετάστηκε και σωστά κρίθηκε πως ήταν κοντά στο σώμα του, άρα δεν υπήρχε πέναλτι.

41′ Καλό σουτ του Κορέιρα, διώχνει με γροθιές ο Στρέζος.

45′ Δύο λεπτά καθυστέρησης.

45’+2 Γίνεται έλεγχος για χέρι του Γιαγκό στην περιοχή.

45’+3 Δεν υπάρχει πέναλτι.

  • ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
  • ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

54′ Εκτός περιοχής σουτ του Μπένγκτσον, η μπάλα στα χέρια του Στρέζου.

62′ Καλή ομαδική προσπάθεια της Ομόνοιας 29Μ, ο Κορέια με προβολή πρόλαβε τον Τρούγιτς στη μικρή περιοχή και χάθηκε η ευκαιρία.

66′ Ο Ουρόσεβιτς εκτέλεσε φάουλ, ο Στρέζος έδιωξε με τα δάκτυλα, αλλά ο Φελλάς έδειξε άουτ για τους φιλοξενούμενους και όχι κόρνερ. Κάτι που έφερε διαμαρτυρίες και κίτρινη στον Γκομίς.

68′ Σέντρα του Κορέια, ο Στρούσκι απείλησε με σουτ προτού χτυπήσει κάτω η μπάλα και την έστειλε πάνω από την εστία.

71′ Μακρινό σουτ του Φερνάντες δίχως τύχη.

73′ Κοντινή κεφαλιά του Στρούσκι, η μπάλα πάνω από την εστία.

77′ Σουτ του Γκομίς, κόντρα στον Ντεσλάντς και κόρνερ.

77′ ΓΚΟΛ 1-0! Ο Κβιλιτάια με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλση κόρνερ του Στρούσκι.

83′ Ο Στρούσκι έξω από την περιοχή σημάδεψε την γωνία όμως είδε την μπάλα να περνά έξω.

87′ Ωραία ανάλλαγη μπάλας από τον Άρη. Ο Γκομίς δοκίμασε το πόδι έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Στρέζου.

90′ Έξι λεπτά καθυστέρηση.

  • ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More