Monday, October 21, 2024
Home » Άρης: Ξεγλίστρησε με μαεστρία

Άρης: Ξεγλίστρησε με μαεστρία

0 comments

Βρήκε τον τρόπο και απέδρασε από το Δασάκι με νίκη που χαρακτηρίστηκε από αποφασιστικότητα και στιγμές κυνισμού, επικρατώντας 2-1 του Εθνικού Άχνας. Ο Αρης, επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία, σημειώνοντας την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα και παραμένοντας ακλόνητος στο κυνήγι της πρωτοπόρου Πάφος FC (-2).

Με την αυτοπεποίθηση που χαρακτηρίζει τους πράσινους, προηγήθηκαν στο 20ό λεπτό, όταν ο Μαγιαμπέλα, σε φάση που μοιάζει βγαλμένη από εγχειρίδιο αντεπιθέσεων, εκμεταλλεύτηκε την ιδανική κάθετη του Σαρφό και με άρτιο πλασέ άνοιξε το σκορ. Δεν πέρασαν παρά μόνο τρία λεπτά, όταν ο Καζού διάβασε εξαιρετικά την εξέλιξη της φάσης, εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Φλόρες και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Ο Εθνικός, αν και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ, αρνήθηκε να παραδοθεί. Η ομάδα του Μπαντία μείωσε στο 72ο λεπτό με τον Αντερέγκεν, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ευχέρειά του στο σκοράρισμα, φτάνοντας τα πέντε τέρματα στη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, οι προσπάθειες για ανατροπή περιορίστηκαν σε άκαρπες απόπειρες, με την άμυνα του Άρη να κρατάει γερά.

Κομβικός ήταν ο ρόλος του τερματοφύλακα του Άρη, ο οποίος με σωτήριες επεμβάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, διατήρησε το προβάδισμα της ομάδας του, ενώ η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Μαγιαμπέλα, όταν στο 10ο λεπτό είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More