Friday, September 20, 2024
Home » Άρης: Δεύτερο τρίποντο χωρίς να… θυμώσει ο Σπιλέφσκι

Άρης: Δεύτερο τρίποντο χωρίς να… θυμώσει ο Σπιλέφσκι

0 comments

Το δεύτερο τρίποντο είναι ο στόχος του Άρη, στο άνοιγμα της αυλαίας της 2ης αγωνιστικής του ποδοσφαιρικού μας πρωταθλήματος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» υποδέχεται σήμερα στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (20:00), την Ομόνοια 29ης Μαΐου και θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Στην πρεμιέρα, οι τρεις βαθμούς θα μπορούσαν να έρθουν πιο νωρίς, γεγονός που «θύμωσε» τον Αλεξέι Σπιλέφσκι, αλλά κατά γενική ομολογία, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της σεζόν, δεν υπάρχουν εύκολα ματς και δεδομένες νίκες.

Οι παίκτες του Άρη είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση και το ξέρουν. Ο προπονητής τους θέλει να παρουσιάσουν τον καλό τους πρόσωπο του κι είναι βέβαιος ότι με αυτόν τον τρόπο θα χτίσουν ισχυρά θεμέλια για την υλοποίηση του στόχου. Το ρόστερ της λεμεσιανής ομάδας είναι τόσο ποιοτικό που παίκτες εγνωσμένης αξίας, στην πρεμιέρα ήταν στον πάγκο.

Σήμερα, ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα έχει στη διάθεσή του και τους Μπράουν και Μάτισικ, όχι όμως τον Καζού, ο οποίος έχασε πολλές προπονήσεις. Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο Κωνσταντίνος Φελλάς, βοηθοί οι Γιώργος Π. Χαραλάμπους και Γιώργος Α. Χαραλάμπους, 4ος ο Ανδρέας Τσαμπαλάς και στο VAR ο Κυριάκος Αθανασίου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More