Friday, October 4, 2024
Home » Άρης: Δεν θέλει να γίνει συνήθεια

Άρης: Δεν θέλει να γίνει συνήθεια

0 comments

Τρεις διαδοχικές νίκες σε «δικά» του παιχνίδια και ακολούθως δύο σερί ισοπαλίες σε ματς με υψηλό βαθμό δυσκολίας, είναι ο απολογισμός του Άρη στο ξεκίνημα της σεζόν. Παραμένει αήττητος και έδειξε ικανός να διεκδικήσει τους υψηλούς στόχους του. Ακολουθεί άλλος ένας δύσκολος αγώνας, με την Ομόνοια στο Στάδιο «Αλφαμέγα» την Κυριακή.

Οι πράσινοι της Λεμεσού θα θελήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, πανηγυρίζοντας την πρώτη μεγάλη νίκη τους. Δεν θέλουν με τίποτα να τριτώσει το κακό με τις ισοπαλίες, παρόλο που οι δύο που προηγήθηκαν ήταν σε ντέρμπι. Η αξιοποίηση της έδρας, κρίνεται ως ένα από τα στοιχεία που θα επιτρέψουν στον Άρη να κυνηγήσει την επιστροφή του στην κορυφή.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα έχει άλλη μια ευκαιρία σήμερα να «σκανάρει» το παιχνίδι της Ομόνοιας απέναντι στη Βίκινγκουρ, στην ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, ώστε να έχει πλήρη εικόνα. Ακολούθως θα ετοιμάσει το πλάνο του, για να «χτυπήσει» το ματς, να ξεπεράσει την αντίπαλό του στη βαθμολογία και ίσως βρεθεί στην πρωτοπορία. Ο Κοκόριν ανεβάζει ρυθμό, με μοιρασμένες τις πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή. Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί και να επιστρέψει απόλυτα έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Άλλωστε υπάρχουν οι επιθετικές επιλογές στο ρόστερ του Άρη.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise