Wednesday, September 25, 2024
Home » Άρης: Αναγνώριση λαθών και βελτίωση

Άρης: Αναγνώριση λαθών και βελτίωση

0 comments

Ο Άρης δεν ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο το πρώτο από τα τρία μεγάλα παιχνίδια που έχει μπροστά του, με την ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα (0-0) να θέτει αυτομάτως τέλος στο νικηφόρο σερί που είχε δημιουργηθεί από το ξεκίνημα της σεζόν.

Η ομάδα της Λεμεσού, παρά την έντονη προσπάθεια, δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση, την ίδια ώρα που η εμφάνιση αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Αλεξέι Σπιλέφσκι και το τεχνικό επιτελείο του. Ωρα, δηλαδή, για αυτοκριτική.

Το επόμενο διάστημα δεν αφήνει περιθώρια για λάθη, καθώς οι πράσινοι της Λεμεσού καλούνται να δείξουν χαρακτήρα, επιστρέφοντας σε νικηφόρα τροχιά. Την Κυριακή αντιμετωπίζουν την Πάφο FC, ομάδα αήττητη και αλάνθαστη μέχρι στιγμής, που έχει αποδείξει ότι ξέρει κυριαρχεί στο γήπεδο. Ο Άρης οφείλει να δείξει αντοχές και να παρουσιαστεί με αποφασιστικότητα απέναντι σε αντίπαλο που εντυπωσιάζει με την πορεία του.

Και η πρόκληση δεν σταματά εκεί. Στις 6 Οκτωβρίου, το Στάδιο «Αλφαμέγα» θα φιλοξενήσει τον επόμενο δύσκολο αγώνα, με αντίπαλο την Ομόνοια. Η πίεση άρχισε πλέον να ανεβαίνει, και το σύνολο του Λευκορώσου κόουτς καλείται να διδαχθεί από τα λάθη του και να επιστρέψει δυναμικά. Στη διάθεση του προπονητικού τιμ θα είναι ο Αλεξάντερ Κοκόριν, ο οποίος δείχνει ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More