Tuesday, September 17, 2024
Home » Άνοδος τριών θέσεων για τη Μακρή που βλέπει 30αδα

Άνοδος τριών θέσεων για τη Μακρή που βλέπει 30αδα

0 comments

Τη μάχη στη θάλασσα της Μασσαλίας συνέχισε την Κυριακή (04/8) η Μαριλένα Μακρή η οποία ήταν 30η στην πρώτη ιστιοδρομία της ημέρας και 17η στην αμέσως επόμενη, ισοφαρίζοντας το καλύτερο πλασάρισμα της στον αγώνα (ήταν 17η και στην πρώτη ιστιοδρομία της δεύτερης ημέρας).

Ο αγώνας στα ILCA 6 ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (05/8) με άλλες δύο ιστιοδρομίες, την ένατη και τη δέκατη, με την 21χρονη πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου να στοχεύει σε δύο καλά πλασαρίσματα προκειμένου να μπει στην πρώτη 30αδα. Σημειώνεται ότι η Μακρή, Νο40 στον κόσμο, ήταν 33η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκυο 2020».

«Δεν μπορεί να είναι για εμένα στόχος το Top30 ή να ξεπεράσω την επίδοση του Τόκυο, όμως μένουν δυο κούρσες και καθώς περιμένω ότι ο άνεμος δεν θα είναι τόσο δυνατός στην τελευταία ημέρα, είμαι αισιόδοξοι ότι θα κινηθώ γρήγορα και θα πλασαριστώ ψηλά» δήλωσε η Μαριλένα αργά το απόγευμα, μετά το τέλος του αγώνα.

Στον αγώνα προηγείται η Ολλανδία Μarit Βouwmeester με διαφορά 28 βαθμών από τη δεύτερη Rindom (Δανία). Της αρκεί διαφορά 19 βαθμών για να «κλειδώσει» το χρυσό πριν την κούρσα μεταλλίων της Τρίτης (06/8). Τρίτη η Ελβετίδα Jayet με 59β. Η Μακρή έχει 176β.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή απευθύνει θερμές ευχαριστίες στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, στον πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου και τους επίσημους συνεργάτες Cablenet και Deloitte, για τη συνεργασία και τη στήριξη προς υλοποίηση της αποστολής της, υπενθυμίζοντας ότι στο δρόμο προς το Παρίσι είμαστε όλοι #TeamCyprus.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More