Χωρίς τονΖακαρία Σάβο θα συνεχίσει ο Άρης την προσπάθειά του να κατακτήσει την κορυφή. Ο Σουηδός επιθετικός επαναπατρίζεται, αφού η Τζουργκάρντεν αδροπληρώνει για να τον εντάξει στο ρόστερ της. Είναι ήδη στη Στοκχόλμη με άδεια της διοίκησης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τα διαδικαστικά.
Το σίγουρο είναι ότι το 25χρονος εξτρέμ αποτελεί άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα αξίας αρκετών εκατομμυρίων από πωλήσεις παικτών. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι πριν από λίγο καιρό είχε απορριφθεί πρόταση για τον Σάβο έναντι 500 χιλιάδων ευρώ. Στη Σουηδία, πάντως, η «Expressen» γράφει ότι, η Τζουργκάρντεν αναμένεται να καταβάλει 1,2 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσει τον Σάβο.
Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι χάνει ένα εργαλείο, αλλά δεν τα… βάψει μαύρα. Στην τρέχουσα περίοδο ο Σουηδός ήταν περισσότερο «παγκίτης», με μόνο τρεις συμμετοχές στη βασική ενδεκάδα. Συνολικά αγωνίστηκε 21 φορές και 621 λεπτά. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ο Σάβο της περσινής περιόδου και ιδιαίτερα σε εκείνο το φοβερό και τρομερό 20ήμερο (22 Ιανουαρίου – 10 Φεβρουαρίου 2024), όταν είχε πετύχει 7 τέρματα!
Κατά τα άλλα, ο Λευκορώσος τεχνικός περιμένει τους διεθνείς για να εντατικοποιήσει τις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λάρνακα.
Πηγή: Goal News