Friday, October 25, 2024
Home » Χάντμπολ: Απόψε στο «Κίτιον» μια γιορτή για την προσφυγιά

Χάντμπολ: Απόψε στο «Κίτιον» μια γιορτή για την προσφυγιά

0 comments

Στη μάχη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους μπαίνουν Sabbianco Aνόρθωση και Παρνασσός Στροβόλου, οι οποίοι θα συμμετέχουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF European Cup Ανδρών 2024-25. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα δώσει και τους δύο αγώνες της απέναντι στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στην Κύπρο, ενώ το συγκρότημα του Στροβόλου θα αγωνιστεί στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στη Κουρ.

Πρώτη χρονικά θα αρχίσει την προσπάθειά της η Sabbianco Ανόρθωση, καθώς θα δώσει τον πρώτο της αγώνα απόψε, φιλοξενεί στο αθλητικό κέντρο «Κίτιον» τον κυπελλούχο Ελλάδας, ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί των δύο προσφυγικών ομάδων ετοιμάζουν γιορτή. Αύριο, στο ίδιο στάδιο θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς του ζευγαριού. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα αρχίσουν στις 20:00.

Ο Παρνασσός θα δώσει τον πρώτο του αγώνα αύριο, οπόταν ως τυπικά γηπεδούχος στις 16:00 θα αναμετρηθεί με τη Κουρ στο «Olympic Sport Education Center». Την Κυριακή οι δυο ομάδες θα βρεθούν ξανά στο ίδιο γήπεδο προκειμένου να δώσουν το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο θα ξεκινήσει στις 15:00.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More