Friday, September 20, 2024
Home » Χάλκινος ολυμπιονίκης στην πάλη ο Κουρουγκλίεφ!

Χάλκινος ολυμπιονίκης στην πάλη ο Κουρουγκλίεφ!

0 comments

Το όγδοο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 είναι γεγονός. Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ επικράτησε 5-4 στα σημεία του Μάιλς Αμίν από το Σαν Μαρίνο και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 86κ. της ελευθέρας πάλης.

Μετά από μία συναρπαστική μάχη η οποία κρίθηκε στο βίντεο ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη. Ο 30χρονος παλαιστής μπλόκαρε εύκολα τις επιθέσεις του αντιπάλου του και κατάφερε να πάρει δύο πόντους στο πρώτο μισό του αγώνα.

Με την έναρξη του δεύτερου τριλέπτου ο Κουρουγκλίεβ πήρε ακόμα δύο πόντους. Με το 4-0 υπέρ του προσπάθησε να κάνει διαχείριση του αγώνα. Στο τελευταίο λεπτό ο Μάιλς Αμίν προσπάθησε να κάνει την ανατροπή και θα τα κατάφερνε αν δεν υπήρχε η τεχνολογία.

Αρχικά, μείωσε σε 4-2 και στη συνέχεια με μία επίθεση στο τελευταίο δευτερόλεπτο έκανε το 4-4. Ωστόσο οι κριτές είδαν ξανά το βίντεο και έδωσαν και έναν πόντο στον Κουρουγκλίεβ και έτσι έγινα το τελικό 5-4.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More