Friday, September 20, 2024
Home » Υπάρχει και ο… δρόμος της υπομονής (Τι περιμένουν στον Απόλλωνα)

Υπάρχει και ο… δρόμος της υπομονής (Τι περιμένουν στον Απόλλωνα)

0 comments

Υπάρχει και ο… δρόμος της υπομονής (Τι περιμένουν στον Απόλλωνα)

Χιλιοειπωμένο για το φετινό Απόλλωνα ότι έγιναν αρκετές και πάρα πολύ σημαντικές προσθαφαιρέσεις. Οι "γαλάζιοι" έχασαν παίκτες-ηγέτες σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Μετά τις δύο πρώτες ισοπαλίες, είχαμε σημειώσει ότι χρειάζεται υπομονή. Και όταν ο Απόλλωνας έκανε το νικηφόρο σερί με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, είχαμε σημειώσει ξανά ότι χρειάζεται υπομονή και προσεκτική προσέγγιση των πραγμάτων.

σδφδφ

Και τώρα, μετά από τις τρεις σερί ήττες, είναι μονόδρομος… η υπομονή. Επανεμφανίστηκαν κάποιες σημαντικές αδυναμίες, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά τι θα ακολουθήσει, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο που θα γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Και ας μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλωνας δεν είχε σε αυτά τα παιχνίδια τον αρχηγό του και κορυφαίο του στην τρέχουσα σεζόνΧάμπο Κυριάκου και τον προπονητή του στην κερκίδα.

Και δεν μπορείς να… κάψεις τον Βάργκα στην πρώτη του συμμετοχή στο αρχικό σχήμα. Φάνηκε ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό. Ψάχνεται ο Κοστάκε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του. ΟΠέδρο Μάρκες ξεκίνησε πολύ καλά, εντούτοις έμεινε μακριά από το γκολ στα τελευταία ματς. Χάλασε κάπως η… χημεία στο κέντρο της άμυνας. Λογικό μπορεί να πει κάποιος, καθώς δεν έχει ηγετικό στόπερ η ομάδα. Έπεσε… η απόδοση του Γιούρσεβιτς, αλλά έδειξε νωρίτερα ότι μπορεί να δώσει πράγματα.

Πόνταραν και ποντάρουν πολλά στον Σαγκάλ οι του Απόλλωνα που αναμένεται να είναι στην αποστολή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Επιστρέφει και οΣιέλβικ αλλά θα πρέπει να το παλέψει για να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει κάτι το διαφορετικό στα στόπερ. Οι “γαλάζιοι” περιμένουν και το ανέβασμα του Κρμέντσικ, ο οποίος φαίνεται να πατάει πλέον κάπως καλύτερα. Τι μπορείς να πεις για τον Πέρετζ που φαίνεται ότι το μυαλό του είναι περισσότερο στην άσχημη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ…

Όπως κυλάει το πράγμα, πιθανότατα θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες σημαντικές κινήσεις τον Ιανουάριο (τύπου Ουάρντα την περσινή αντίστοιχη περίοδο) για να ανέβει περισσότερο επίπεδο ο Απόλλωνας και να κυνηγήσει με αυξημένες πιθανότητες τη διάκριση.

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με Ανδρέα Σάντη και Τάκη Αντωνίου

Στέλιος Αναστασίου

Πηγή: Kerkida.net

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More