Sunday, October 27, 2024
Home » Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ που τα έχει όλα

Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ που τα έχει όλα

0 comments

Λίγες ημέρες από τη βαριά ήττα με 1-4 από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ για το Κόνφερενς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός περιμένει απόψε στο ίδιο γήπεδο των εκ των πρωτοπόρων Άρη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ευελπιστεί να «χτίσει» πάνω στη νίκη που σημείωσε επί του ΟΦΗ την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο αφενός η ψυχολογία έπεσε, αφετέρου οι Θεσσαλονικείς του Άκη Μάντζιου είναι σε φουλ φόρμα μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες – κι έχοντας κερδίσει ήδη ΠΑΟΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).

Ο έτερος πρωτοπόρος, ΠΑΟΚ, φιλοξενεί στην Τούμπα τον ΟΦΗ, θέλοντας να επιστρέψει στις επιτυχίες έπειτα από τις ισοπαλίες με ΑΕΚ (1-1 εκτός) και Βικτόρια Πλζεν (2-2 στην Τούμπα για το Γιουρόπα Λιγκ, ισοφαρίζοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα). Οι Κρητικοί, με τον Μίλαν Ράσταβατς πια στον πάγκο τους, καλούνται να βγάλουν αντίδραση έπειτα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό ενώ μέχρι στιγμής εμφανίζονται καλύτερο εκτός παρά εντός έδρας.

Ο Ολυμπιακός, μετά το 2-2 με τον Λεβαδειακό στον Πειραιά, πήγε στη Σουηδία και κέρδισε με 1-0 τη Μάλμε για το Γιουρόπα Λιγκ. Πήρε σημαντική ψυχολογική τόνωση η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει του αγώνα στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα, ματς που παραδοσιακά είναι δύσκολα. Κι ας μην έχουν ακόμη νίκη εντός έδρας οι Αρκάδες. Ούτε η Καλλιθέα έχει, αλλά η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι γενικότερα αγνοεί το «τρίποντο» κι ας είναι αξιόμαχη. Σαφώς περισσότερες οι απαιτήσεις από το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία, ειδικά έπειτα από τις τρεις διαδοχικές ήττες που συμπλήρωσε.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More