Friday, October 25, 2024
Home » Σούπερ αρχή για Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Κύπρου

Σούπερ αρχή για Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Κύπρου

0 comments

Με ιδανικό τρόπο άρχισαν τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας γυναικών ΟΠΑΠ «Μιχάλης Κρασιάς» Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Πανεπιστήμιο Κύπρου που κέρδισαν αντίστοιχα Ευρωπαϊκό και Frederick.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έδειξε πως και φέτος θα είναι ιδιαίτερα δυνατό. Κέρδισε με 3-0 σετ (25-15, 25-13, 25-15) το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο χωρίς να το αφήσει να πάρει ανάσα. Τα κορίτσια του Γεωργίου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν απ’ την αρχή τα ηνία του αγώνα. Τα τρία σετ κύλησαν με πανομοιότυπο τρόπο, αφού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είχε από την αρχή μέχρι το τέλος τον απόλυτο έλεγχο.

Στον άλλον αγώνα, το σκηνικό ήταν περίπου το ίδιο. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου έγραψε την πρώτη του απόλυτη νίκη με 3-0 σετ (25-11, 25-20, 25-18). Το πρώτο σετ κύλησε άνετα, ενώ στα υπόλοιπα δύο το Frederick προσπάθησε να αντισταθεί. Έβαλε κάποια προβλήματα στον αντίπαλο, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν για να χαθεί κάποιο σετ από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Τα κορίτσια του Φαούτα ήταν εντελώς ανώτερα κάτι που βέβαια αποτυπώνεται και στο τελικό σκορ.

Η Ομοσπονδία θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της. Τον περήφανο υποστηρικτή και στρατηγικό συνεργάτη τον ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Χαραλαμπίδης Κρίστης, αλλά και τον χορηγό επικοινωνίας την Cablenet.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More