Wednesday, October 2, 2024
Home » Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ είναι εδώ και δύο χρόνια χωρίς προπονητή»

Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ είναι εδώ και δύο χρόνια χωρίς προπονητή»

0 comments

Χωρίς προπονητή είναι ουσιαστικά εδώ και δύο χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως ανέφερε ο Πολ Σκόουλς σε δηλώσεις του στην Αγγλία ασκώντας σκληρή κριτική στον Ερικ Τεν Χαγκ.

«Όταν φέρνεις παίκτες, περιμένεις να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχεις ήδη. Δεν βλέπω να έρχονται παίκτες που έχουν μεγάλη διαφορά. Ο Ντε Λιχτ ήρθε για τον Μαγκουάιρ, ας πούμε, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά εκεί. Δεν είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τον Μαγκουάιρ», ανέφερε ο μεγάλος άσος του παρελθόντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρεις πώς θα παίξουν. Δεν ξέρεις πώς θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια, αν θα χτυπήσουν στην αντεπίθεση ή θα καθίσουν πίσω ή αν θα προσπαθήσουν να έχουν όλη την κατοχή. Δεν έχουμε ιδέα. Μοιάζουν με απροπόνητη ποδοσφαιρική ομάδα. Είμαστε δύο χρόνια και κάτι από την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε την Τότεναμ ο Ποστέκογλου, μάλλον ξέραμε τι έκανε η Τότεναμ και το κάνει μέχρι σήμερα».

Στο σημείο αυτό ο Πολ Σκόουλς ανέβασε τους… τόνους: «Είμαστε δύο χρόνια και κάτι στη Γιουνάιτεντ και, όπως είπα, είναι μια ομάδα χωρίς προπονητή. Οι παίκτες φαίνονταν νεκροί, κοιτούσαν σαν «δεν ξέρω τι να κάνω», δεν υπάρχει ενθουσιασμός για το παιχνίδι κι αυτό μπορεί να προέλθει μόνο από το γήπεδο της προπόνησης», κατέληξε.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise