Monday, October 14, 2024
Home » Προπόνηση στο Σεράγεβο για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων

Προπόνηση στο Σεράγεβο για την Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων

0 comments

Με προπόνηση στο Σεράγεβο συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την αντίστοιχη της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης.

Η αποστολή έφτασε στον προορισμό της το μεσημέρι της Κυριακής και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το απόγευμα της Δευτέρας, με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Θα είναι ο τελευταίος μας στην προκριματική φάση και στο φινάλε της Τρίτης οι διεθνείς μας θα κυνηγήσουν το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα στον όγδοο όμιλο της διοργάνωσης.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Παναγιώτης Κυριάκου, Στέφανος Κίττος (τερματοφύλακες), Κύπρος Νεοφύτου, Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Γιάννης Σατσιάς, Παναγιώτης Καττιρτζής, Νέαρχος Ζήνωνος, Γιώργος Νικόλας Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βενιζέλου, Ευάγγελος Ανδρέου, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Δημήτριος Σπυριδάκης, Παναγιώτης Ανδρέου, Νικόλας Κούτσακος, Στυλιανός Βρόντης, Ανδρέας Σιήκκης, Ευαγόρας Αντωνίου, Αντόνιο Φώτη, Στραχίνια Κέρκεζ, Χάρι Τόμας Μιλς.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More