Friday, October 25, 2024
Home » Πετεβίνος: «Μειώσαμε τις πιθανότητές μας – Δεν είχε καλή απόδοση ο διαιτητής, περπατούσε την περισσότερη ώρα»

Πετεβίνος: «Μειώσαμε τις πιθανότητές μας – Δεν είχε καλή απόδοση ο διαιτητής, περπατούσε την περισσότερη ώρα»

0 comments

Απογοήτευση έφερε στον ΑΠΟΕΛ η ήττα από τη Μπόρατς (0-1) στο ΓΣΠ, για τη 2η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος παραδέχθηκε πως μειώθηκαν οι πιθανότητες για διάκριση στη διοργάνωση, ενώ στάθηκε και στην απόδοση του διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ήττα από την Μπόρατς: «Στο ποδόσφαιρο το μόνο που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Ούτε οι τελικές ούτε η κατοχή, παρά μόνο να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Θα συμφωνήσω με τον κ.Χιμένεθ, το ποδόσφαιρο είναι σκληρό. Δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα. Στα δύο ευρωπαϊκά μας παιχνίδια είχαμε πανομοιότυπες εμφανίσεις, κυριαρχήσαμε αλλά δεν πήραμε αποτελέσματα. Πρέπει να δούμε τα πράγματα με ρεαλισμό, μειώσαμε κατά πολύ τις πιθανότητες μας. Πρέπει άμεσα να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το οικονομικό μέρος στην Ευρώπη, δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτά τα παιχνίδια με ψυχραιμία και υπομονή».

Για την απόδοση της ομάδας: «Δεν είμαι αρμόδιος να την κρίνω. Όταν μιλά ο αρμόδιος κι αυτός είναι ο προπονητής, δεν μπορώ παρά να επαναλάβω τα λόγια του. Ο κ. Χιμένεθ είναι ένας πολύπειρος προπονητής, που διαβάζει τα πράγματα πολύ περισσότερο από εμάς. Όντως όταν δεν έχεις όλες τις επιλογές στη διάθεσή σου λόγω των περιορισμών στην Ευρώπη και δεν μπορούν να αλλάξουν και είναι σίγουρο ότι ο κ. Χιμένεθ θα έκανε αλλαγές».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: 35 τελικές, 5 στον στόχο, μόλις 1 γκολ!

Για τη διαιτησία, το ακυρωθέν γκολ και τα παράπονα του κ. Χιμένεθ για πέναλτι: «Το γκολ ήταν οφσάιντ, αυτό που είναι εκνευριστικό στη φάση είναι το εξής: ο Πέτροβιτς είναι εκτεθειμένος διότι σπρώχνεται από αμυντικό, αυτό ήταν μειονέκτημα κι όχι πλεονέκτημα και πάει πίσω για να πάρει τη θέση του. Η φάση με τον Τσεπάκ που ζητήσαμε πέναλτι είναι πανομοιότυπη με το φάουλ που δόθηκε και προήλθε το γκολ. Ακούγοντας ότι θα ερχόταν ένας διαιτητής από την Πρέμιερ Λιγκ, πίστευα ότι θα δω ένα παιχνίδι με ελάχιστα φάουλ, έναν διαιτητή που θα είχε ένταση στο τρέξιμό του κι αυτό που είδα ήταν ότι δεν είχε καλή απόδοση. Περπατούσε την περισσότερη ώρα».

Για τον Μάγιερ: «Χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό, εμπιστοσύνη, να του δοθεί χρόνος ενσωμάτωσης σε ένα νέο σύστημα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν τον χαρακτήρα να ενσωματώνονται άμεσα σε μια ομάδα και ποδοσφαιριστές που θέλουν χρόνο. Ο Μάγιερ είναι παίκτης που ο Χιμένεθ έχει αναφερθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον διότι ξέρουμε τις δυνατότητές του».

Για τη συμμετοχή νεαρών παικτών: «Έχουμε έναν προπονητή που δεν φοβάται να δώσει την ευκαιρία σε νεαρούς. Πιστεύω θα δούμε κι άλλα παιδιά που θα προσφέρουν ένταση στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, είναι κάτι που μας λείπει κι αυτό είναι ευδιάκριτο».

Για τον Σαρφό: «Σε λιγότερο από ένα μήνα θα πραγματοποιήσει ακόμη ένα MRI και τότε θα δούμε πού βρισκόμαστε. Έχει υποστεί αποκόλληση τένοντα, είναι σοβαρός τραυματισμός που προέρχεται καθαρά από ατυχία».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα, θα την υποδεχθούμε μ’ αυτό το σκεπτικό. Μπορεί επί του συνόλου να μη δείχνει τόσο ανταγωνιστική, ωστόσο επί μέρους έχει πετύχει μια νίκη επί της Ομόνοιας κι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα το πληρώσεις. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι ένα καλό παράδειγμα, εμείς έχουμε ένα μοναδικό στόχο, να πάμε να κερδίσουμε».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Δώνης έχει ξεκινήσει να μπαίνει επί μέρους στην κανονική προπόνηση, το επόμενο διήμερο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς. Ο Κιντιγιά είχε ένα μυϊκό σπασμό, δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά θα δούμε πώς θα αποφασίσει το τεχνικό επιτελείο να τον διαχειριστεί».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More