Friday, October 4, 2024
Home » Πάφος FC: Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα

Πάφος FC: Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα

0 comments

Αυτή η Πάφος FC είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και το επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά στην τρέχουσα σεζόν, γράφοντας ξανά Ιστορία! Η ομάδα του Καρσέδο συνδύασε το παρθενικό ευρωπαϊκό «διπλό» με εμφάνιση που άγγιξε το τέλειο και πέρασε από την έδρα της Πετροκούμπ με ανατροπή και το εκπληκτικό 4-1, κάνοντας ιδανική πρεμιέρα στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Πιστώθηκε και ο λογαριασμός του Συλλόγου με €400.000.

Η κυπριακή ομάδα, τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι του Λούγκου (26’), το οποίο κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα σε χέρι του Σούνιτς. Με πείσμα και αποφασιστικότητα όχι απλώς έφθασε άμεσα στην ισοφάριση (Κορέια 33’), αλλά πριν το τέλος του ημιχρόνου έφερε… τούμπα το ματς (Τζάτζα 37’). Δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε με επιθετικό πλάνο, με πολλά τρεξίματα και δημιουργία ευκαιριών, που της επέτρεψε να φθάσει και σε τρίτο γκολ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (52’) και πάλι με τον Κορέια.

Το προβάδισμα δύο τερμάτων, έδωσε την ευκαιρία στην Πάφος FC να παίξει με άνεση και ελεύθερα, κάνοντας άψογη διαχείριση. Δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, ενώ αξιοποίησε άλλη μια από τις ευκαιρίες της με τον Ναμ (82’), δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Η παφιακή ομάδα στα 10’’ διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι το πλασέ του Ζάιρο πέρασε την γραμμή τέρματος, όμως διαιτητής και βαρίστας είχαν αντίθετη άποψη.

Από σήμερα στην Πάφος FC επικεντρώνονται ξανά στις εγχώριες διοργανώσεις και στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με το Παραλίμνι.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise