Sunday, October 20, 2024
Home » Πάφος FC: Σκέψου να σου λέει ο Καμορανέζι τέτοια λόγια!

Πάφος FC: Σκέψου να σου λέει ο Καμορανέζι τέτοια λόγια!

0 comments

Ο Μάουρο Καμορανέζι δεν είναι τυχαίος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μπορεί προπονητικά να μην έχτισε (ακόμα) την τεράστια καριέρα που είχε ως ποδοσφαιριστής, κατά την οποίαν μεταξύ άλλων σήκωσε κοτζάμ Μουντιάλ, αλλά τα μάτια του είδαν πολλά…

Και βγαίνει και λέει μετά την τεσσάρα που εισέπραξε η ομάδα του, Καρμιώτισσα, από την Πάφος FC: «Παίξαμε καλύτερα από ό,τι όταν νικήσαμε τον Απόλλωνα»! Και να σκεφτεί κανείς ότι μετά το 2-0 εις βάρος των κυανόλευκων της Λεμεσού, δήλωσε «κάναμε φανταστικό παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του σπουδαίου Αργεντινοϊταλού φανερώνουν τον τρόπο που βλέπει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Σαν να έλεγε, «κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά απέναντι σε τέτοια αντίπαλο τα τέσσερα είναι καλά».

Πράγματι το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον όσο άντεχαν οι πορτοκαλί. Από τη στιγμή που έδωσε τη λύση ο Ντράγκομιρ στο 44’, ήταν λες και πήραν όλα τον δρόμο τους. Όπως και έγινε με συνοπτικές διαδικασίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γαλάζιοι επέστρεψαν από τη διακοπή του πρωταθλήματος ανεπηρέαστοι και πιστοποίησαν ξανά τις μεγάλες δυνατότητές του. Πείθουν φίλους και αντιπάλους ότι, μετά το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους, το κύπελλο του περασμένου Μαΐου, είναι ικανοί να διεκδικήσουν μέχρι τέλους και το πρώτο τους πρωτάθλημα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More