Friday, September 20, 2024
Home » Πάφος FC/Βαλακάρι: Συμφωνία δανεισμού με 70%- 30% και οψιόν αγοράς

Πάφος FC/Βαλακάρι: Συμφωνία δανεισμού με 70%- 30% και οψιόν αγοράς

0 comments

Σε κίνηση που φέρνει νέο αέρα στην καριέρα του, ο μεσοεπιθετικός της Πάφος FC, Ονι Βαλακάρι, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στην ΑΙΚ Στοκχόλμης. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για δανεισμό του παίκτη, με την ΑΙΚ να έχει δικαίωμα αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Ιωάννη Πίττα στην ΑΙΚ, άνοιξαν τον δρόμο για τους Σουηδούς να στραφούν με μεγαλύτερη προσοχή στην κυπριακή αγορά και να καταλήξουν στον Βαλακάρι. Η ΑΙΚ θα καλύπτει το 70% του μισθού του Φινλανδού ποδοσφαιριστή, ενώ η Πάφος το υπόλοιπο 30%.

Παρά τις μεγάλες προοπτικές και τις εξαιρετικές αρχικές εμφανίσεις του Βαλακάρι στην Πάφος FC, η απόδοσή του δεν είχε την επιθυμητή σταθερότητα, κάτι που τον οδήγησε στην αναζήτηση νέων προκλήσεων σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Σε 157 συμμετοχές με την Πάφο, κατάφερε να πετύχει 49 γκολ και να προσφέρει 17 ασίστ.

Στο μεταξύ, η Πάφος FC προετοιμάζεται εντακτικά για τον κρίσιμο επαναληπτικό με την Κλουζ, έχοντας στόχο να ανατρέψει το 1-2 του πρώτου αγώνα στη Ρουμανία και να προκριθεί στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More