Friday, September 20, 2024
Home » Ο αλγόριθμος δείχνει δύο κυπριακές ομάδες στη League Phase – Tα ποσοστά πρόκρισης για Ομόνοια και Πάφος FC

Ο αλγόριθμος δείχνει δύο κυπριακές ομάδες στη League Phase – Tα ποσοστά πρόκρισης για Ομόνοια και Πάφος FC

0 comments

Οι διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA μπαίνουν φέτος στη νέα εποχή, με τη League Phase των 36 ομάδων να αντικαθιστά τη φάση των ομίλων σε Champions, Europa και Conference League.

Για την ώρα, γνωρίζουμε πως δεδομένα θα έχουμε μία κυπριακή ομάδα εκεί, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ τη θέση του στο Κόνφερενς Λιγκ. Απ’ εκεί και πέρα, Ομόνοια και Πάφος FC επιδιώκουν να γίνουν οι πρώτες κυπριακές ομάδες που θα συμμετάσχουν στη League Phase (πρώην ομίλους) έχοντας διαβεί ολόκληρη τη διαδρομή των προκριματικών γύρων της διοργάνωσης.

Οι πράσινοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη 1-0 επί της Φέχερβαρ, ενώ η Πάφος FC καλείται να ανατρέψει την ήττα με 1-2 από την ΤΣΣΚΑ 1948 στη Σόφια. Σύμφωνα με τη σελίδα Football Meets Data, που ασχολείται με προβλέψεις βασισμένες στον αλγόριθμο ELO, η Κύπρος στο πιθανότερο σενάριο θα εκπροσωπηθεί με δύο ομάδες στη League Phase των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους υπολογισμούς μετά τα πρώτα ματς του 3ου προκριματικού γύρου, η Ομόνοια έχει 75% πιθανότητες να βρεθεί στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και 40% να πανηγυρίσει πρόκριση στη League Phase. Όσο για την Πάφος FC, ο αλγόριθμος δίνει 40% πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ και μόλις 19% για συμμετοχή στη League Phase.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More