Friday, September 20, 2024
Home » Οριστική αναβολή στο Απόλλων – ΑΕΛ

Οριστική αναβολή στο Απόλλων – ΑΕΛ

0 comments

Οριστικά δεν θα αρχίσει το Απόλλων – ΑΕΛ, όπως ειπώθηκε κατά τη ζωντανή μετάδοση της Cytavision. Άλλη μια μαχαιριά στην καρδιά του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Τα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη του ματς ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΛ και της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να περάσουν κάποιο στο γήπεδο δίχως εισιτήριο ήταν αρκετό για να προκαλέψει τη μη έναρξη του παιχνιδιού.

Η Αστυνομία προειδοποίησε πως αν δεν έβγαιναν όλοι οι οπαδοί της ΑΕΛ εκτός γηπέδου για να περάσουν ξανά από έλεγχο. Μετά από την πάροδο περίπου μισής ώρας, η πλειονότητά τους αποχώρησε, ωστόσο μικρή μερίδα αρνείτο.

Η Αρχές έδωσαν νέο τελεσίγραφο και αφού έφυγαν σχεδόν όλοι, άρχισε η επιστροφή τους. Αφού γέμισε ξανά η κερκίδα των τυπικά φιλοξενουμένων και όλοι περίμεναν ότι θα άρχιζε ξανά το ματς, μια ομάδα Αστυνομικών παρατάχθηκε μπροστά τους.

Λίγο μετά η Αστυνομία ενημέρωσε ότι το ματς δεν θα αρχίσει επειδή δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του.

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της ΚΟΠ: «Ανακοινώνεται ότι ο σημερινός αγώνας Απόλλων – ΑΕΛ για την 3η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan δεν διεξήχθη και για την τύχη του θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More