Sunday, October 6, 2024
Home » Ομόνοια: Όταν σκοράρει, κερδίζει και στο «Αλφαμέγα»

Ομόνοια: Όταν σκοράρει, κερδίζει και στο «Αλφαμέγα»

0 comments

Ο σημερινός (19:00, Cytavision1) εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, για την Ομόνοια είναι συνολικά ο 13ος στη σεζόν. Στους προηγούμενους 12, πανηγύρισε στους 10 (δέχθηκε και δύο ήττες). Η Ομόνοια, όταν σκοράρει, κερδίζει. Αυτό θα θελήσει να κάνει και στο Στάδιο «Αλφαμέγα» απέναντι στον Άρη, σε μια ομολογουμένως δύσκολη αποστολή, από τις δυσκολότερες στη σεζόν. Στα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν είδε δίχτυα και έχασε με το ίδιο σκορ (0-1).

Σήμερα, λοιπόν, προερχόμενη από την επιβλητική νίκη επί της Βίκινγκουρ με 4-0 για την πρεμιέρα της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και την επιτυχία επί της ΑΕΛ την προηγούμενη αγωνιστική, θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια. Με «διπλό», θα πάει στη διακοπή ήρεμη για να δουλέψει ακόμη περισσότερο και να επιστρέψει πιο δυνατή αγωνιστικά, ενώ θα ξεφύγει του αντιπάλου της, αν και νωρίς, στους τέσσερις βαθμούς. Οι πράσινοι είναι σε καλή και ψυχολογική κατάσταση. Ο Νταμπράουσκας, στη μίνι προετοιμασία, δούλεψε στο πλάνο που θέλει να ακολουθήσει σήμερα η Ομόνοια, αφού ανέλυσε και τον αντίπαλο. Θα διέκρινε ότι ο Άρης είναι ικανός στο ανοιχτό γήπεδο και θα θελήσει να τον περιορίσει κλείνοντας χώρους, επιζητώντας το μηδέν παθητικό. Παράλληλα, με παιχνίδι κατοχής, γρήγορη ανάπτυξη και αποτελεσματικότητα θα ψάξει το «διπλό».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More