Thursday, October 24, 2024
Home » Ομόνοια: Χάθηκε η σταθερότητα και η συνέπεια

Ομόνοια: Χάθηκε η σταθερότητα και η συνέπεια

0 comments

Η σταθερότητα και η συνέπεια σε εμφανίσεις και αποτελέσματα, ήταν κάτι που διέκριναν την Ομόνοια στην ευρωπαϊκή πορεία της στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Απέναντί της μπορεί να μην είχε μεγαθήρια, όμως οι εμφανίσεις της ήταν ενθαρρυντικές, πείθοντας για την ποιότητα και το βάθος της. Ωστόσο, σε βάθος χρόνου, τα πιο πάνω στοιχεία όλο, δηλαδή η σταθερότητα και η συνέπεια, διαγράφονται όλο και περισσότερο.

Γι’ αυτό και στις τάξεις των οπαδών της δημιουργείται το ερώτημα, εάν η Ομόνοια το καλοκαίρι φτιάχτηκε δίνοντας έμφαση στην ευρωπαϊκή πορεία και την πρόκριση στη League Phase, πράγμα που πέτυχε, με αποτέλεσμα τώρα να παρουσιάζει σημάδια αστάθειας.

Την απάντηση μπορεί να τη δώσει η ίδια με το αγωνιστικό πρόσωπο που θα παρουσιάσει στη συνέχεια. Αρχής γενομένης από την αυριανή εκτός έδρας αποστολή με τη Χαρτς, αλλά έχοντας και συνέχεια. Μόνο έτσι θα μπορέσει να επανέλθει στη λεωφόρο των επιτυχιών, να «φωνάξει» πως η ήττα από το Παραλίμνι ήταν κακή παρένθεση και έχει το ρόστερ και είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει τους στόχους της.

Γιατί κακά τα ψέματα, ο μεγάλος στόχος της Ομόνοιας δεν μπορεί να είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Είναι ήδη στο -7 από την κορυφή και δεν θέλει με τίποτα να επαναλάβει εαυτόν, να τρέχει και να μην φτάνει όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More