Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Ήταν έτοιμη και αποφασισμένη!

Ομόνοια: Ήταν έτοιμη και αποφασισμένη!

0 comments

Φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ, η Ομόνοιατο επιβεβαίωσε και στο Κουτάισι στην έδρα της Τορπέντο. Ανώτερη σε όλους τους τομείς, έφθασε σε δεύτερη νίκη (2-1) και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Η ομάδα Λευκωσίας με γκολ των Στεπίνσκι (25’) και Σεμέδο (81’) με πέναλτι, ισοφάρισε προσωρινά ο Γιανσανέ (47’) για την Τορπέντο, έφθασε στο «διπλό» και βλέπει τον επόμενο αντίπαλο, που είναι η Φέχερβαρ Ουγγαρίας. Το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ την προσεχή Πέμπτη και ο επαναληπτικός εκτός έδρας στις 14 Αυγούστου. Είναι η πρώτη εκτός έδρας ευρωπαϊκή νίκη κυπριακής ομάδας έως τώρα στην τρέχουσα σεζόν, αφού προηγήθηκαν τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Η Ομόνοια παρουσιάστηκε έτοιμη και αποφασισμένη για τη νίκη και έδειξε εκ νέου δείγματα της ανωτερότητά της, αλλά και της ποιότητά της τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, σφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ήταν άλλη μια μεστή εμφάνιση για τους πράσινους του Νταμπράουσκας, που εμπιστεύθηκε την ίδια ενδεκάδα. Πέρα από τα αρχικά στάδια σε κάθε ημίχρονο, η Ομόνοια δεν ανησύχησε ιδιαίτερα από την ομάδα της Γεωργίας.

Μια νίκη που δίνει βαθμούς στην Ομόνοια, αλλά και στην Κύπρο όσον αφορά στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Οι πράσινοι έπαιξαν αρκετά καλά σε μεγάλα διαστήματα για την εποχή, αφήνοντας εκ νέου ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια. Σαφώς και υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης, ενώ στην ομάδα θα μπουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Μασούρα, που αντικαταστάθηκε από τον Ντιουνκού (23’). Φάνηκε να έχει ένα χτύπημα ο Ελλαδίτης μπακ και όπως είπε ο Νταμπράουσκας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα «αν και ακόμη δεν έχουμε πλήρη εικόνα, δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό». Οι Στεπίνσκι και Σεμέδο πέτυχαν τα πρώτα γκολ της σεζόν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More