Thursday, October 3, 2024
Home » Οκκάς: «Σοβαρότητα και προσοχή έφεραν την πρόκριση – Συγχαρητήρια στους νεαρούς του Ολυμπιακού»

Οκκάς: «Σοβαρότητα και προσοχή έφεραν την πρόκριση – Συγχαρητήρια στους νεαρούς του Ολυμπιακού»

0 comments

Μετά τη νίκη της Ανόρθωσηςμε 4-1 επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, ο προπονητής της, Γιάννης Οκκάς, δήλωσε ότι η ομάδα του έδειξε σοβαρότητα, τονίζοντας παραλλήλως την αξία της προσπάθειας των νεαρών παικτών του αντιπάλου και του οράματός τους.

«Τέτοια παιχνίδια θέλουν προσοχή και σοβαρότητα. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρόκριση, αλλά και στον Ολυμπιακό. Είδα μια ελπίδα μέσω του Ολυμπιακού. Νεαρά Κυπριόπουλα, έχει να κάνει με το όραμα. Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν. Είδαμε δύο ημίχρονα, το πρώτο ήταν αγχωτικό. Στο δεύτερο παίξαμε λίγο καλύτερα και κερδίσαμε. Μας χαροποίησε που έβαλαν στα μεγάφωνα τον ύμνο της Αμμοχώστου».

Για τον Κρικόβιακ: «Κάνει εντατικά προπονήσεις, δεν μπορεί να παίξει για 90 λεπτά, όμως θα πάρει σιγά σιγά χρόνο συμμετοχής, όπως ο Ίλιεφ. Δεν θέλουμε να πάθουμε ζημιά, γιατί χάνουμε τον Γούλερι φέτος, είναι δύσκολος ο αγώνας, αλλά κάνουμε το καλύτερο».

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise