Friday, October 25, 2024
Home » Ντε Γιονγκ: «Ο Φλικ μας δίνει αυτοπεποίθηση, το Clasico θα είναι φανταστικό»

Ντε Γιονγκ: «Ο Φλικ μας δίνει αυτοπεποίθηση, το Clasico θα είναι φανταστικό»

0 comments

Μπορεί να μην έχει μπει ακόμη σε φουλ ρυθμούς αγώνων, ωστόσο ο Φρένκι Ντε Γιονγκ είναι ένα από τα πρόσωπα που περιμένουμε να δούμε στο Σαββατιάτικο (26/10, 22:00) Clasico του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα περιμένει την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός χαφ των Καταλανών σε δηλώσεις του αναφορικά με το παιχνίδι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάνσι Φλικ, εξηγώντας πως του αρέσει πάρα πολύ το στυλ και οι προπονήσεις που κάνει ο Γερμανός κόουτς, ενώ τόνισε πως τους δίνει (σ.σ. ο Φλικ) αυτοπεποίθηση και έτσι η ομάδα παίζει καλά και παίρνει αποτελέσματα.

Αναφερόμενος στο μεγάλο ματς με τη «μισητή» αντίπαλο, ο 27χρονος θεωρεί πως το παιχνίδι αναμένεται να είναι εξαιρετικό, αφού αυτή την περίοδο και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο, δήλωσε πως η Μπάρτσα θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τους παίκτες του Αντσελότι.

Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας από κάθε άποψη γιατί η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, οπότε πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις απέναντί ​​τους γιατί μπορούν να πετύχουν δύο ή τρία γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως όλοι είδαμε απέναντι στην Ντόρτμουντ», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σχετικά με το πρόσφατο 4-1 απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για το Champions League, ο Ντε Γιονγκ εξήγησε πως το συγκεκριμένο ματς ήταν ένα μεγάλο τεστ και το αποτέλεσμα έδωσε τεράστια αυτοπεποίθηση στους Μπλαουγκράνα, κερδίζοντας έναν από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More