Friday, September 20, 2024
Home » Νέα Σαλαμίνα: Πεισματάρα, έκανε σεφτέ με ανατροπή

Νέα Σαλαμίνα: Πεισματάρα, έκανε σεφτέ με ανατροπή

0 comments

Η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή στον εκτός έδρας αγώνα της απέναντι στον Εθνικό Άχνας, επικρατώντας με 3-2 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Εξασφάλισε την πρώτη της νίκη στον φετινό μαραθώνιο και ήδη έστρεψε την προσοχή της στον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Πάφος FC.

Η Νέα Σαλαμίνα, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν πίσω στο σκορ και παράλληλα το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά λόγω προβλήματος με τους πυλώνες φωτισμού του Σταδίου, δεν κατέρρευσε και έδειξε χαρακτήρα κάτι που αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την ανατροπή και τη νίκη της.

Αυτό έφερε την ικανοποίησή στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας, για την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του. Ωστόσο, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, τόνισε τη σημασία της μείωσης των ατομικών λαθών, καθώς επέτρεψαν στον αντίπαλο να προηγηθεί έστω προσωρινά, γεγονός που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Άξιο αναφοράς, η συνέπεια στο σκοράρισμα των Βέλλιου και Παπαγεωργίου, που βρήκαν για δεύτερο σερί παιχνίδι τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ ο Βέλλιος έφερε το ματς στα ίσα από το σημείο του πέναλτι. Το τρίτο και καθοριστικό γκολ το πέτυχε ο Ντουρμισάι.

Σε δύο παιχνίδια η Νέα Σαλαμίνα έχει συντελεστή τερμάτων πέντε υπέρ και πέντε κατά, γεγονός που δείχνει ότι η ομάδα διαθέτει αποτελεσματικότητα, αλλά ταυτόχρονα παρουσιάζει αμυντικά κενά, κάτι που θα θελήσει να βελτιώσει ενόψει τους προσεχούς δύσκολου αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More