Friday, September 20, 2024
Home » Μιχαηλούδης για επενδυτές: «Δεν ενδιαφέρονται οι Αμερικανοκαζάκοι, ανοικτό με τους Ρώσους»

Μιχαηλούδης για επενδυτές: «Δεν ενδιαφέρονται οι Αμερικανοκαζάκοι, ανοικτό με τους Ρώσους»

0 comments

Αποκαλυπτικός ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης σχετικά με το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών. Μιλώντας στον Super Spport FM ανέφερε ότι η αμερικακαζακστανή εταιρεία ενημέρωσε πως δεν ενδιαφέρεται να επενδύσει, ενώ με τους Ρώσους που επέδειξαν ενδιαφέρουν δεν έχει υπογραφεί ακόμη συμφωνία εμπιστευτικότητας και το θέμα είναι ανοικτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους να ενημερωθεί ο κόσμος διότι είναι ένα θέμα ευαίσθητο που απασχολεί τον κόσμο. Η Ανόρθωση είναι ανοικτή στον οποιονδήποτε επενδυτή Κύπριο ή ξένο ή οποιαδήποτε εταιρεία που θέλει να επενδύσει. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά η πόρτα είναι ανοικτή για συζητήσεις.

Η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με μια αμερικακαζακστανή εταιρεία με κάποιους Λετονούς αντιπρόσωπους της που ήρθαν στην Κύπρο για συζητήσεις, νομικοί σύμβουλοι, έγιναν συζητήσεις, υπογράφτηκαν κάποια απαραίτητα έγγραφα για να δοθούν στοιχεία, ό,τι τους ζητήσαμε μας τα έδωσαν και περιμέναμε ανταπόκριση και απάντηση. Αυτό παίρνει 2-3 μήνες, τελικά μας απάντησαν πριν από μερικές ημέρες πως δεν ενδιαφέρεται τελικά αυτή η Εταιρεία και αυτό το θέμα θεωρείται λήξαν και δεν υπάρχει οτιδήποτε, απέσυρε το ενδιαφέρον της. Για να φεύγει η πρώτη εκκρεμότητα γιατί ακόμη συζητείται

Για τους Ρώσους είχαμε συνάντηση εδώ στο γήπεδο πριν από τρεις βδομάδες, παρακολούθησαν και φιλικό με την ΑΕΛ, κυκλοφόρησε και φωτογραφία. Υπήρχαν επαφές και συνεχείς συζητήσεις, όμως είναι ανεπίσημες οι επαφές, δεν υπογράφτηκε οτιδήποτε και είναι μια υπόθεση που δεν έκλεισε και είναι ανοικτή ακόμη. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να επενδύσει οποιασδήποτε σε μία ομάδα. Στόχος μας είναι να μην ξεπουλήσουμε την Ανόρθωση, είμαστε ανοικτή και θέλουμε ακόμη κι αν συμφωνήσουμε με κάποιον να διατηρηθεί το DNA και το όνομα του συλλόγου μας ζωντανό. Με τα δεδομένα και τα οικονομικά που έχουμε τώρα και όσο μπορούμε, συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More