Friday, October 4, 2024
Home » Μιχαηλούδης/Ανόρθωση: «Σημαντικό να βγει άσπρος καπνός και να προχωρήσουμε»

Μιχαηλούδης/Ανόρθωση: «Σημαντικό να βγει άσπρος καπνός και να προχωρήσουμε»

0 comments

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, δήλωσε πως η αποψινή Γενική Συνέλευση είναι κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου, με την προσδοκία να υπάρξει μια ενωτική λύση.

Ανέφερε ότι οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει υποψηφιότητα για την προεδρία, εφόσον κερδίσει την απαραίτητη έγκριση.

Παράλληλα, σχολίασε τη νίκη στο Κύπελλο και τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Νέας Σαλαμίνας, τονίζοντας τις απουσίες βασικών παικτών και τις πιθανές επιστροφές μετά τη διακοπή.

Για τη σημερινή Γενική Συνέλευση: «Όπως και ο κάθε Ανορθωσιάτης, αλλά και εμείς περιμένουμε ποια εξέλιξη θα προκύψει. Μέχρι τη Δευτέρα δεν υπήρχε κάποιος συνδυασμός. Από εκεί και πέρα, αν κάποιο άτομο ενδιαφέρεται να αναλάβει, θα πρέπει να εγκριθεί τουλάχιστον από 50+1 ψήφους της Συνέλευσης. Μετά θα έχει μπροστά του 15 μέρες για να παρουσιάσει συνδυασμό για να πάρει την έγκριση».

Αν ο Κυριάκος Πραστίτης ενημέρωσε επίσημα πως θέλει να αναλάβει: «Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, έχει το δικαίωμα να το κάνει απόψε. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να μας ενημερώσει επίσημά. Σημαντικό απόψε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Σημαντικό να βγει άσπρος καπνός και να προχωρήσουμε».

Για το Κύπελλο και τη νίκη: «Είχαμε πει θα είναι δύσκολο ματς σε εάν γήπεδο μικρό. Για εμάς ο Ολυμπιακός θεωρείται ομάδα πρώτης κατηγορίας. Υπήρχε όμως διαφορά ποιότητας και έτσι όπως είναι ο θεσμός του Κυπέλλου, δεν δίνεται δυνατότητα στις ομάδες της Β κατηγορίας να προχωρήσουν. Ο προπονητής δοκίμασε αρκετούς παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε».

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Νέας Σαλαμίνας: «Οι απουσίες είναι οι ίδιες. Προστέθηκε κι αυτή του Γούλερι. Αναμένουμε να είναι αποστολή ο Σπόλιαριτς. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί. Το ίδιο ισχύει και με τον Τεϊσέιρα. Αυτοί οι δύο παίκτες αναμένεται να είναι έτοιμοι μετά τη διακοπή».

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise