Monday, October 28, 2024
Home » Κερδίζει και αλλάζει το κλίμα η Ομόνοια με σούπερ προσφορά* για τους φίλους της ομάδας!

Κερδίζει και αλλάζει το κλίμα η Ομόνοια με σούπερ προσφορά* για τους φίλους της ομάδας!

0 comments

H Ομόνοια αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα (19:00) για την 8η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Ώρα αντίδρασης για την Ομόνοια. Μετά από δύο ήττες, που συνδυάστηκαν με εμφανίσεις κάτω από τα στάνταρ του κόντρα σε Άρη και Παραλίμνι, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα για την 8η «στροφή» του κυπριακού πρωταθλήματος.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Ομόνοια είναι πολύ ανώτερη από την Καρμιώτισσα και η ποδοσφαιρική λογική οδηγεί προς τη μεριά ενός… ξεσπάσματος από την πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Η Ομόνοια δεν έχει περιθώριο να μείνει ακόμα πιο πίσω σε βαθμολογικό επίπεδο και μπορεί να φτάσει σε μία άνετη, επαγγελματική και εντυπωσιακή νίκη. Ο συνδυασμός του διπλού με το Over2.5 γκολ προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Ακόμα και με κούραση λόγω του ευρωπαϊκού μεσοβδόμαδου παιχνιδιού με την Χαρτς, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας θα μπει αποφασισμένη για τη νίκη από το 1ο λεπτό και σίγουρα μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό της. Οι γηπεδούχοι θα περιμένουν στην περιοχή τους και η Ομόνοια μπορεί να επικρατήσει από νωρίς, με το 2/2 σε ημίχρονο και τελικό να συνοδεύεται με απόδοση 2.25,

Από εκεί και πέρα, η επιθετική ποιότητα των φιλοξενούμενων αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς. Η Ομόνοια διαθέτει παίκτες με τεράστια ποιότητα και με κλάση, που μπορούν να κυριαρχήσουν απόλυτα κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Το ενδεχόμενο να σκοράρει το «τριφύλλι» και στα δύο ημίχρονα προσφέρεται σε απόδοση 2.30.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΜΕ 30€ FREE BET

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ

NOVIBET.COM.CY/INFO/OROIOMONOIA30.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022.

Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. http://www.safergambling.gov.cy

Πηγή: Βalla.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More