Friday, September 20, 2024
Home » Η νέα ΑΕΛ του Κόλμαν επί σκηνής

Η νέα ΑΕΛ του Κόλμαν επί σκηνής

0 comments

Πρεμιέρα από την Περιστερώνα για δεύτερη διαδοχική σεζόν θα κάνει η ΑΕΛ. Πέρσι αντιμετώπισε τη Δόξα και φέτος, σήμερα (19:00, Cytavision1), την Ομόνοια 29ης Μαΐου. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να επαναλάβουν εαυτόν και να φύγουν με το «διπλό», όπως έκαναν στις 21 Αυγούστου 2023.

Μια νέα ΑΕΛ, που έχτισε ο Κρις Κόλμαν έχοντας ως στενό συνεργάτη στην επιλογή των παικτών, τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Γιάννου, θα δουν απόψε οι φίλοι της ομάδας. Πλήρως αλλαγμένο το ρόστερ, σε μια προσπάθεια η ΑΕΛ να επιστρέψει στα ψηλά. Γι’ αυτό και θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της νεοφώτιστης Ομόνοιας 29Μ, που θα τη βοηθήσει και στον τομέα της ψυχολογίας. Ζητούμενο για την ομάδα της Λεμεσού είναι οι βαθμοί και όχι τόσο πολύ η εμφάνιση, καθώς θα χρειαστεί χρόνος για να δέσει ως σύνολο.

Ο Κόλμαν ετοίμασε το πλάνο του για να αντιμετωπίσει μια άγνωστη ομάδα, αφού η εικόνα για τον αντίπαλο είναι περιορισμένη και περιμένει από τους παίκτες να ανταποκριθούν στο μέγιστο βαθμό. Όσο για τις επιλογές στο αρχικό σχήμα, η απάντηση λίγη ώρα πριν το πρώτο σφύριγμα.

To μεγάλο αφιέρωμα του «Goal» για το Πρωτάθλημα 2024/25 – Ένας πλήρης ψηφιακός οδηγός!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More