Wednesday, October 23, 2024
Home » Η γκρίνια παραμονεύει…

Η γκρίνια παραμονεύει…

0 comments

Οι ήττες φέρνουν γκρίνια κι η γκρίνια τοξικότητα. Σε ένα τοξικό περιβάλλον δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουν οι αθλητικές ομάδες και το μοναδικό γιατρικό είναι οι νίκες.

Για να πάνε κάτω τα φαρμάκια και να επανέλθει η πίστη. Παραδείγματα χιλιάδες. Το Σάββατο ηττήθηκε η Ομόνοια αν κι έχασε σωρεία ευκαιριών, ενώ προχθές ηττήθηκε η Ανόρθωση μετά από μια κάκιστη εμφάνιση. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κοινά στοιχεία ως προς τις δυνατότητες και την προοπτική τους, αλλά η γκρίνια παραμονεύει…

Στην αποτυχία, ο οπαδός θα σκαρφιστεί οτιδήποτε. Όταν «ευημερούσαν» οι αριθμοί του Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν «καθηγητής» και τώρα δέχεται κριτική για μια αλλαγή που έκανε στο 85’! Άβυσσος η ψυχή του οπαδού.

Ο Οκκάς ακούει (και… διαβάζει) τα εξ αμάξης. Στις αποτυχίες οι επιλογές του στη δόμηση του ρόστερ περνούν από το μικροσκόπιο και τα σχόλια δεν είναι καθόλου κολακευτικά. Προχθές, ως συνήθως στις ήττες, άκουσε πολλά και για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Αν για ένα πράγμα έχουν (απόλυτο) δίκαιο οι οπαδοί της «Κυρίας», ήταν το 70λεπτο που πήρε ο Κριχόβιακ. Ένας παίκτης που έχει να παίξει πέντε μήνες κι έκανε – δεν έκανε δέκα προπονήσεις!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More