Wednesday, October 9, 2024
Home » Επιφυλάχθηκε η απόφαση του Εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ

Επιφυλάχθηκε η απόφαση του Εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ

0 comments

Το Εφετείο της ΚΟΠ συνεδρίασε σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου και εξέτασε την έφεση της ΑΕΛ κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για την τύχη του αγώνα της με τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Η απόφαση του Εφετείου επιφυλάχθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης μηδένισε την ΑΕΛ και έδωσε τους τρεις βαθμούς στον Απόλλωνα, καθώς έκρινε πως το πρώτο λεμεσιανό ντέρμπι της σεζόν δεν έγινε εξ υπαιτιότητας των οπαδών των γαλαζοκιτρίνων.

Παραλλήλως επέβαλε στους γαλαζοκίτρινους δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε τρία εκτός έδρας ματς, ενώ στους κυανόλευκους ένα παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευση μετακίνησης οπαδών σε άλλο ένα ματς.

Το Εφετείο απαρτίζεται από τους Γιώργο Στυλιανίδη (Πρόεδρος), Βάσο Θεοδώρου (αντιπρόεδρος), Γιώργο Καζαντζή (μέλος), Παύλο Παύλου (μέλος) και Κύπρο Ιωαννίδη (μέλος). Τονίζεται πως σε περίπτωση ισοψηφίας μετρά ως νικώσα ψήφος αυτή του προέδρου.

Τα τέσσερα σενάρια

1. Επικύρωση απόφασης: Στην προκειμένη περίπτωση το Εφετείο θα επικυρώσει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για μηδενισμό της ΑΕΛ, ποινές κεκλεισμένων των θυρών και απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών.

2. Ακύρωση: Στην προκειμένη περίπτωση να ακυρώσει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή δικαιώνοντας την ΑΕΛ (που επέβαλε την έφεση), η οποία ζητά τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

3. Τροποποίηση: Στην προκειμένη περίπτωση να τροποποιήσει την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Δηλαδή να μειώσει ή να αυξήσει την ποινή. Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή ως προς το κύρος του αγώνα και/ή να αυξηθούν οι ποινές στη μία ή και στις δύο ομάδες.

4. Επανεκδίκαση: Σε περίπτωση όπου διαπιστώνει ουσιαστική κακοδικία το Εφετείο μπορεί να ακυρώσει την προσβαλλόμενη απόφαση και να την παραπέμψει ξανά στον Αθλητικό Δικαστή για εκδίκαση.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More