Wednesday, October 16, 2024
Home » Εξαλλος Καντονά: «Σας πετάω σε μια σακούλα με σκ@@α»

Εξαλλος Καντονά: «Σας πετάω σε μια σακούλα με σκ@@α»

0 comments

Τέλος στη συνεργασία της με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βάζει η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία θα τερματίσει το συμβόλαιο του ζωντανού θρύλου της ομάδας που διατελούσε ως παγκόσμιος πρεσβευτής της τα τελευταία έντεκα χρόνια, απ’ όταν δηλαδή αποσύρθηκε από την προπονητική.

Η INEOS του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θα σταματήσει τις πληρωμές προς τον Φέργκιουσον που ανέρχονταν σε περίπου 2,1 εκατομμύρια λίρες ετησίως, ακολουθώντας το γενικότερο πλαίσιο περικοπών που έθεσαν από την ημέρα που αγόρασαν το 27,7% των μετοχών του κλαμπ. Η απόφαση αυτή προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια ενός θρύλου του συλλόγου, του Ερίκ Καντονά, ο οποίος και κατηγόρησε τη νέα διοίκηση.

Ο Γάλλος εκτόξευσε ατάκες που σίγουρα θα συζητηθούν… «Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα πρέπει να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον σύλλογο μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Τέτοια έλλειψη σεβασμού», έγραψε ο θρύλος της Γιουνάιτεντ στο Instagram. «Είναι εντελώς σκανδαλώδες. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα είναι για πάντα το αφεντικό μου! Και τους πετάω όλους σε μια μεγάλη σακούλα με σκ@@α!».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More