Friday, September 20, 2024
Home » Ελ Αραμπί: «Ξέρω πως ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

Ελ Αραμπί: «Ξέρω πως ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο»

0 comments

Παρά τον αποκλεισμό από τη Σλόβαν, ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί δήλωσε πως πιστεύει πως άξιζε να προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ. Επίσης εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να πει «ναι» στην πρόταση του συλλόγου της Λευκωσίας:

«Νομίζω πως αξίζαμε να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί ήρθε στον ΑΠΟΕΛ: «Ήρθα επειδή ξέρω πως είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, όπως ήξερα και για τον κόσμο της. Μου μίλησε και ο Ματιέ (σ.σ.: Βαλμπουενά) για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά ήξερα και εγώ αφού αγωνίστηκα ως αντίπαλός του με τον Ολυμπιακό (σ.σ.: Πειραιώς)».

Ακολούθως αναφέρθηκε στον κόσμο των πρωταθλητών: «Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη συμπαράσταση, ξέρω πως είναι ο 12ος παίκτης μας. Μας στήριξαν και τους θέλουμε δίπλα μας για να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More